I love the sound of a guy that after his wife gives him his fifth fucking child complains about her messy vagina

Annonser

10 kommentarer

Filed under Åsikter

10 responses to “I love the sound of a guy that after his wife gives him his fifth fucking child complains about her messy vagina

 1. Hellöj! Calle här! Du skriver så många fina inlägg så jag hinner inte kommentera! Är inne på FeministFika nu och är jätteglad över all respons och att det kommer folk! Tror du att du kan fixa en länk till facebookgruppen? Åtminstone inne i kommentarerna så länge om du inte orkar fixa till den i sidomenyn? Har storgullis magsjuka? Behöver jag bli nervös nu? Oj vad många frågetecken! Krampåre!

  • Hallåhallå! Kl 17 imorrn så har det gått typ 48 h så, nej jag tycker inte att du behöver vara orolig. Jag vet inte hur en lägger till något i sidomenyn. Om jag länkar i en kommentar, kan du kopiera länken och lägga den i menyn?

   • Det kan jag försöka ordna. Det ska väl gå att fixa en sån där fin liten Facebookruta också? Den kanske vi får fixa tillsammans vid tillfälle.
    När kommer du i morgon? jag ska möta upp en tjej vid stationen och jag tror att vi kommer att vara där lite tidigare och sen har det anmält sig fler också. Vad spännande! Vi kanske har satt igång något stort! Tänka sig! 🙂

    • Stort ideed! 😀 Jag lyckades! Länk finns nu längst ner i sidomenyn. Jag kommer nog inte mycket före 17 skulle jag tro..

     • Heja dig!
      Ser fram emot i morgon! Ses där!
      Kram!

      • Lite till:
       Vi kan flytta upp FBgruppadressen till mejladressen så ingen missar.
       Såg också att gruppen är stängd. Öppna den? Eller kan du fixa en särskild till FeministFikat som är öppen? Jag har noll koll på FB som du vet så jag vet inte vad som är bäst men det kan vara trevligt med en öppen grupp, tänker jag. Om det går, alltså.
       KlämKram!

       • Jag gör en sida istället som vi kan länka till här. Gruppen vill jag ska vara stängd och hemlig för icke-medlemmar, så att alla kan känna sig trygga där :-)En sida kan ALLA gilla och där kan jag posta uppdateringar om fikor och blogginlägg härifrån mm. I gruppen kan vi diskutera och ventilera utan att någon som inte ska se ser.

 2. Bästa frekkin filmcitatet på länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s