Jag låg med fem killar igår.

Bah, I wish liksom! Men nej, tyvärr. Jag hann inte.

20121218-213941.jpg

Som vi alla vet så är det alltså inte okej för en tjej att ligga hur som helst, med vem som helst. Men det är däremot helt okej för killar att ligga hur fan de vill. Visst är det märkligt?! Typ verkligen verkligen. Och hur vet vi att det är så här då? Jo det är folk så vänliga och talar om för oss, också sådär, typ verkligen verkligen talar om det för oss. Även kallat slutshaming. Fint ord va? Mer tjat om det kan ni läsa hos One-way Communication.

Bortsett från att det är helt jävla sinnesjukt att det är så här, så vill jag också påminna om vad vi missar när vi går med på att upprätthålla dessa sinnessjuka ”regler”; att njuta och att ha kul! För det spelar ingen roll hur du ser ut, det spelar ingen roll hur många du har knullat med. När natt blir till dag och alla som tycker annorlunda kan dra åt helvete.

Gammalt inlägg:

Det spelar ingen roll hur du ser ut

Av Tant Grön – 25 maj 2011 08:33

För några veckor sedan cirkulerade det en sån där fåning fäjsbuckstatus som de vill att man ska kopiera och lägga i sin status om man på något sätt håller med. Jag brukar för det mesta låtsas som att jag inte ser dem men den här stack ut. 

 
”En 15-årig flicka håller sin 1 år gamla son i handen, folk kallar henne för hora. Men ingen vet att hon våldtogs vid 13. Folk kallar en flicka fet, men ingen vet hon har en allvarlig sjukdom som gör så hon är överviktig. Folk kallar en gammal gubbe för ful, men ingen vet att han fick en allvarlig skada i sitt ansikte när han räddade ett liv i en brand.”
 
Och vid första anblick låter det säkert jättefint, vilken bra status liksom. Men vad säger texten egentligen? Jo, att flickan INTE är en hora EFTERSOM hon våldtogs. Med andra ord hade det alltså varit helt okej att kalla henne för hora om hon frivilligt gått med på att ha sex. Och det är tydligen okej att kalla någon fet, om de INTE har en sjukdom, precis som att det är okej att kalla någon ful om personen INTE varit med om en olycka, utan vadå, helt enkelt är född ful?!
 
Det mest intressanta med den här texten är att det just är en 15-årig FLICKA med ett barn och inte en pojke. Än en gång är det kvinnans sexualitet som ska hållas i shack och smutsas ner lite. Jamen det är verkligen jättefint. Verkligen. Vad män inte tycks förstå är att om kvinnans sexualitet tabubeläggs så drabbar det ju även dem. Något att fundera på kanske. Eller är det kanske roligt att ligga med en tjej som endast nojjar sig för diverse trams istället för att ge sig hän till det som faktiskt sker i nuet.
 
Det är vad texten säger. Egentligen. Och givetvis spelar det ingen roll vad det ligger för orsak bakom, om det överhuvudtaget ligger någon orsak bakom den unga flickans barn, någons övervikt eller utseende. Ingen ska behöva bli kallad för hora, fet eller ful. Så är det bara.
Publicerat i: Tant Grön funderar
Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Åsikter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s