Dagens schema

På min lista idag:

* Arbeta med texten till projekt 4 nyanser av mig

* Köpa jäst

* Göra pizzadeg

* Hämta 5 kids

* Baka pizza

* Jag tycker att det räcker så

20121206-105522.jpg

6 kommentarer

Under Skolan

6 svar till “Dagens schema

 1. En lista – hur gör man om man bara på den listan vill skriva att livet suckar ikapp med kärleken som jag inte kan få? Nej, allvarligt jag ska nog försöka skärpa mig och göra en lista. Din räcker gott och väl till. Ha en fin dag du!

  • Då tycker jag att en skriver det på sin lista. Och att tillåta sig själv att känna det en känner, är jätteviktigt! Ibland så dricker jag lite vin och tittar på jobbiga filmer och låter känslorna komma ifatt. Jag har inte tid att känna så mycket i vardagen, så då behöver jag ge mig tid till det, att ta igen liksom. Ha en fin dag du med! KRAM

 2. Kanske fylla på listan med punkten ”göra ingenting”?
  Å den där psykologiboken… Mycket Freud. Alldeles för mycket Freud…
  Om du kommer på något vettigt som den där mannen har sagt kan du väl höra av dig?
  Bättre då med Jung. Tror jag. Det var väldigt länge sedan jag läste Jung men jag vet att jag var alldeles tagen av hans förord till Den Tibetanska Dödsboken. Jag hoppas att jag skulle känna detsamma om jag läste den igen nu.Ungdomligt oförstånd kan ju, som du vet, ställa till det ibland…:)

  • Ja jag borde kanske lägga till den punkten för er skull, sprida ordet, föregå med gott exempel osv. Men för min skull kände jag inte att det behövdes, särskilt inte idag då jag gick hemifrån kl 2 för att hämta kidsen. Snacka om paus och lugn där. Det var då fortfarande ljust ute, ingen trängsel på bussen och knappt någon trafik 🙂 Ang. boken, så läser jag den egentligen inte, jag tittar endast på språket, för att använda det till mitt projekt, i min egen text. Så ja, jag tar inte till mig någon information skulle en väl kunna säga 😉

   • Inte behöver du fylla på din lista för någon annans skull, det är ju din lista. jag tänkte bara att det är så lätt att glömma bort att göra ingenting fast det är så viktigt. Men du kanske är bra på det!
    Det låter som ett spännande projekt, det där. Tänk att läsa en psykologibok utan att behöva ta till sig innehållet! 🙂

    • Jo men jag tänkte att om jag visar att jag kan göra ingenting, så kanske andra tänker, att kan hon så kan jag. Och det är ju bra 🙂 Jo det är sannerligen ett spännande projekt må jag säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s